Cuma, Temmuz 13, 2007

Güneş tepemizde ama olsun, Daylong'umuz var!

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'nın taaa İsviçre'lerden ithal ettiği müthiş güneş kremi Türkiye'de. Konumlandırma stratejisinden fotoğraf çekimine kadar tam bir Alaaddin işi oldu.

Ürünü bizim gibi deneyen herkes aynı şeyi söylüyor: "Daylong tüm gün koruyor". Efsane bir güneş kremi markası olacağını şimdiden hissettiren Daylong, "sihir ürünün kendisindedir" cümlesini haklı çıkartıyor. Bize de sadece onu saklandığı yerden çıkarmak kalıyor.

Ürün paketindeki küçük bir "swiss made" logosundan, tüm iletişimin anahtar fikri olan "İsviçreli bilim adamlarının keşfi" konseptine bizi götüren strateji, yine aynı sihir stratejisiydi. Temel destek noktamız tabii ki ortada bir keşfin olmasıydı. Lipozom teknolojisi ile güneş koruyucu losyonu birleştirip ortaya yepyeni bir koruyucu seri yaratan Daylong üreticilerini ve bu buluşu dünya ile neredeyse aynı zamanda Türkiye ile buluşturan E.İ.P. Pazarlama ekibini de tebrik etmek gerekir.
Basın ve outdoor'un yoğun kullanıldığı bir medya stratejisi ile devam eden kampanya, ayrıca alışveriş merkezlerinde de aktivitelerine tüm yaz boyunca devam edecek.

1 yorum:

Daylond Güneş Kremi dedi ki...

Daylong güneş kremini yazın güneşte ben de mutlaka kullanıyorum. Yoksa güneş lekelerim artıyor.

Sayfalar